Направи си сам – идеи за баня

Споделете тази статия с вашите приятели
()
направи-си-сам

Направи си сам: Съд за течен сапун:

Взимате един буркан с пластмасова капачка. С помощта на течен силикон направете ред от фигурки на него и го оставете да изсъхне. Повторете процедурата докато не изпълните с редове вътрешността на буркана до неговото гърло.

За да бъде направена горната част поставете точка в центъра на капачката. Пробийте я като използвате пистолет за течен силикон. Поставете помпата за сапун в отвора.

Напръскайте с бял спрей външната част на буркана и поставете капачката обратно. Вземете пистолета за силикон и по- здрав конец. Прикрепете края на конеца към помпата със силикон и започнете да го увивате около помпата и капачката, като не забравяте да нанасяте силикон под връвта.

Махнете капачката и започнете да оцветявате бурканчето между редовете. Започнете с жълто и след това оцветявайте с цветове по ваш избор.

Декоративно огледало:

Вземете парче плат филц и на него поставете подложка за мивка. Използвайте течен силикон, за да ги слепите. След това сгънете филца около подложката като изрязвате краищата и ги слепете с течен силикон.   

На обратната страна на огледалото се поставят ивици от двойно залепващо тиксо. Поставете огледалото върху поставката и натиснете добре. Със памучно въже облепете около огледалото и продължете да лепите в кръг, докато не облепите цялата рамка.

След това залепете морски звезди и мидички с течния силикон. Оцветете по краищата на въжетата с маслени бои.

Бърз свещник

Вземете седем купички и ги напълнете с вода. Във водата сложете боя с цвят по ваш избор. Вземете един пакет фина сол и го разделете в седем купи. Смесете боята и солта и я оставете да изсъхне.

След това пресейте оцветената сол, различна купа за всеки цвят. Вземете едно бурканче и започнете да поставяте в него редове оцветена сол. Най-накрая поставете една малка свещ отгоре.

Съд за хавлии:

Вземете една по-голяма консервена кутия и я напръскайте с бял спрей от вътрешната и външната страна. След това измерете дължината на памучното въже като го увиете около дъното и изрежете малко повече.

Увийте въжето около консервената кутия с помощта на течен силикон като започнете от дъното нагоре. Оцветете редовете като избирате различни цветове.

СЪВЕТИ ПРИ БОЯДИСВАНЕ С БЛАЖНА БОЯ

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели