Стягащото бельо: Ето я невидимата сила на дамите

Споделете тази статия с вашите приятели
()
Стягащото бельо

Жените прибягват до множество хитрини откакто свят светува. Грижата за външния вид е задължителна, ако искат да останат желани и неустоими. Но в крайна сметка красивата визия радва окото на самата притежателка и това е първата причина, поради която тя не бива да я подценява.

Съвременните методи за разкрасяване не познават граници. Днес можем да имаме дълготрайно гладка кожа, да се сдобием на мига с дълга коса, да изпълним бръчките или да се вталим неузнаваемо без усилие. Относно последното, като основен заподозрян улавяме прекрасното дамско стягащо бельо.

Щом чуем стягащо бельо, веднага си представяме пищни форми. Факт е, че дори по-слабите жени могат да се възползват от вълшебните продукти. Тяхното предназначение е нещо повече от визуално сваляне на няколко килограма.

Оформяне на точното място

Ако не се оплаквате от излишък на мазнини, но все пак пътят към фитнеса ви се струва непосилен, стягащото бельо ще оформи точно желаните части от тялото ви. То може мигновено да прибере малкото коремче или да повдигне дупето по мечтания начин.

Невидима подкрепа

Друг аспект на стягащото бельо, в който са влюбени всички, е неговата способност да остава невидимо. Може да го носите под рокля, пола, клин, дънки и въобще всичко, което ви хрумне. Със сигурност никой няма да заподозре неговото присъствие.

Разнообразие от модели

За щастие, на наше разположение са редица модели стягащо бельо. Не е необходимо да се ограничаваме и можем да изберем този, който е най-подходящ за проблемните ни зони.

Ако желаете да се съсредоточите в бедрата и ханша, изберете клин. Той ще обгърне дупето, бричовете и част от корема. За тези, които обезателно искат да прикрият последното, се предлагат модели с висока талия. На разположение на дамите са бикини, боксери и дори бодита, които са конструирани точно за целта.

За по-смелите, залагащи на пряката провокация, са шеметните стягащи рокли. Те извайват цялото тяло, като ще накарат и вас самите да се любувате на отражението в огледалото.

Ако не желаете да се лишавате от традиционното си бельо, заложете на стягащ колан. Той е лесен за употреба и се поставя върху бельото, като носи перфектен завършек за всеки тоалет.

Допълнителни ползи на дамското стягащо бельо

Ето малко изненадващи факта за дамското стягащо бельо. Голяма част от моделите са ориентирани не само към прикриването на излишното, но и към реално намаляване на сантиметрите. Това се осъществява чрез влагането на безценни съставки в изработката на моделите. Такива са кофеин, серамиди, ретинол, витамин Е и дори алое вера. Те се освобождават при контакт с кожата, което в дългосрочен план води до намаляване на мазнините, целулита и в крайна сметка реално отслабване.

Не отлагайте дълго поръчката от Bul Bel. Заредете се с неустоимо красиви модели и все по-високо самочувствие. Бельото е вашата втора кожа. Чувствайте се добре в своята. 

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели