Празнувайте Свети Валентин през лятото: Време е за любовни подаръци

Споделете тази статия с вашите приятели
()
любовни подаръци

Не е само един ден в годината, предназначен за любовни подаръци – създайте нова традиция, празнувайте през лятото

Има куп причини да си създадете нова традиция и да празнувате Свети Валентин през лятото. Само си помислете какви са температурите през февруари, а после менюто на трапезата. Далеч по-примамливо звучи да се почерпите с морски храни, да налеете в чашите студени напитки, да сте навън, дори на терасата у дома, да се облечете лежерно и да оставите вятъра да ви внесе онова неповторимо чувство на свобода.

Време е за любовни подаръци, и ако се чудите какви могат да бъдат те, любимият сезон наистина предлага многобройни възможности. Ето още един довод да излезете от рамката и да се радвате на общуването по между си, превръщайки го в специален повод.

Годишнина от сватбата

Ако сте от късметлиите, чиято годишнина от сватбата е през юни, юли или август, а това не е никакво изключение, побързайте да организирате тържеството навреме. Разбира се, че то ще е в тесен кръг, а ако не сте от привържениците на тривиалните вечери в ресторантите, направете изненадата вкъщи.

За половинката не е важно какво точно ще изберете за паметната дата, по-скоро е от значение отношението, жестовете и грижата. Каквото и да сервирате на масата, вложете усилия за атмосферата. Запалете свещи, сложете украса, оформете по нов начин ястията, мезетата и салатите.

Както и да протече празненството, не пропускайте да върнете лентата назад към момента, в който сте си казали „да“. Снимки, видео клипове, споделени спомени: ето я перфектната формула за вашата прекрасна годишнина от сватбата.

Подарък без повод

Заключете любовта си с катинар в луксозна кутия. Това е подарък без повод, който няма да ви струва толкова средства, колкото ще се отрази на крайния ефект при поднасянето му. Това е уникален начин да персонализирате катинарчето с вашите имена и да поставите кратко послание на преплетените символи сърце и безкрайност.  

Романтичната вещ е в кутийка от червено кадифе и ключ с формата на сърце.

Подходящи в това отношение са и колиетата за двойки, с които допълнително да скрепите чувствата си и непрекъснато да усещате присъствието на партньора си, където и да се намирате.

Пиете ли кафето си заедно

Знаем, че ежедневието ни притиска и изисква от нас да се придържаме към строг график. Забързаните сутрини със сигурност преобладават над тези през уикенда, когато можем да си позволим да седнем заедно и да изпием кафето си с човека до нас.

Този ритуал може да се превърне в свещен с комплект чаши за него и нея. Винаги, когато можете, започвайте деня си с усмивка и в приятна комуникация, дори когато се налага да обсъдите задачите, които ви предстоят и да разпределите отговорностите по между си.

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели