Как работят конвекторите с WiFi термостат

Споделете тази статия с вашите приятели
()
Конвектори с Wi-Fi

В наши дни разчитаме все по-често и във все повече ситуации на “смарт” технологиите, които ни улесняват в много отношения. Едно от най-големите им предимства е, че ни спестяват ценно време, което е характерно и за уреди като конвекторите с WiFi. Водещото при тях е, че управлението им е дистанционно и изцяло през смартфон, което ги прави много удобни за оператора, разказват от онлайн магазин Gaudi Ds. Подобен вид печка за зимата е все по-чест избор на българските домакинства, които се нуждаят не само от високотехнологични решения, но и икономически изгодни такива.

Какъв е принципът на работа на конвекторите с безжична връзка

Стана ясно, че този вид печки могат да се настройват и управляват изцяло през телефона, което дава възможност за електронното проследяване на температурата. Без значение в коя точка на света се намирате, ако имаме добра интернет връзка, ще може да осъществите пълен контрол над конвектора с WFi. За някои хора това може да прозвучи дори невероятно, но е факт, че този вид електрически уреди ни предоставят подобни възможности.

Какво друго е полезно да знаете за конвекторните печки с безжична връзка? Всеки потребител е добре да бъде информиран за това, че термостатът в случая е електронен, а нагревателният елемент е издължен. Лицевият панел е нискотемпературен, а способността за детекция на температурни промени (при наличието на отворен прозорец и др.) води до прекратяването на греенето на включената печка. Налице е и режим “плавно увеличаване на температурата”, което цели постепенното достигане на желаните градуси. 

Как да ги управляваме 

Ако понятието “конвектор с WiFi” ви звучи по-скоро като имагинерно понятие, отколкото като реално отоплително средство, на което да заложите, ще ви е от изключителна полза да разберете повече за това как се управлява. Ето какво включва работата с този вид печки:

  • Първата стъпка е да инсталирате приложението “Adax WiFi” на своя мобилен телефон. Това ви осигурява пълен контрол върху печката, както и възможност да обособите отделни зони по ваше желание;
  • Ако искате да отоплите някоя стая или дори цялото жилище, можете да направите това още от предишния ден с помощта на съответните настройки; 
  • Опцията “Child Lock” е също налична и позволява блокирането на ръчното управление на конвектора с WiFi.

Работата с WiFi конвектора е сравнително лесна, а в същото време и много приятна. В допълнение към полезните функции можем да отнесем икономичния режим на работа, който ще окаже положителен ефект и върху месечните сметки за електричество. 

Може да ви е интересно още: ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ?

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели