Идеи за оригинални подаръци за жени

Споделете тази статия с вашите приятели
()
подаръци

Изборът на подарък за любимата жена е винаги труден, в това няма съмнение. Особено ако се познавате от много години и вече сте си подарявали доста неща през годините – в един момент човек се изчерпва и все по-трудно измисля с какво да изненада човека до себе си.

Когато обаче става дума за специална жена, за момичето на вашето сърце, то всяко усилие си заслужава. Особено усилието да намерите най-оригиналния подарък, какъвто тя не би могла дори да очаква.

Вижте този списък с невероятни предложения от Smart Choice!

ДНК тестване

Ако търсите уникални подаръци за жени, ето нещо не само креативно, но и полезно – комплект за ДНК тестване. Кутията се доставя с тръба за събиране на слюнка и други консумативи, за да се вземе бърза проба. Притежателят предава пробата за ДНК доклад, който може да разкаже повече на дамата за нейния произход, генетични черти, рискове за здравето и други.

Абонамент за вино

Познавате ли жена, която обича виното? Мислите ли, че би се радвала всеки месец да се доставя вино до вратата ѝ? Това излишен въпрос ли е? Разбира се, че е!

Вземете абонаментна кутия за своята любителка на виното, за да получава тя селекция от няколко уникални вина всеки месец. Тя ще ви обича завинаги.

Абонамент за грим

Подарете на жена толкова уникален подарък, колкото месечният абонамент за грим. Тя ще трябва да предостави информация за предпочитанията си, след това да направи своя избор или пък да се остави да бъде изненадана. Прекрасното момиче ще мисли за вас всеки път, когато получава своята кутия за красота.

Ами храна?

Кой не обича закуски? Направете подарък, който ще напомня за вас всеки път, когато бъде получаван. С абонамента за вкусни закуски можете да избирате от набор от здравословни, полезни за една жена храни. Така тя винаги ще е заситена и ще бъде винаги здрава.

Гривна за проследяване на овулацията

Говорейки за уникални подаръци, за жена, която се концентрира върху семейното планиране, една гривна за проследяване на овулацията може да й помогне да проследи хормоналния си цикъл, да намери прозореца си за плодовитост и след успеха да разбере бременността си. Тя ще оцени възможността да използва тази невероятна технология и със сигурност няма да получи друг такъв подарък.

Силата на природата

За жена, която се интересува от естествени почистващи продукти, подарете й невероятната нова технология, която превръща чешмяната вода в препарат за почистване. Той е толкова ефективен, колкото и белината, но без никакви сурови химикали. Става дума за малък уред, който използва иновативна технология, за да превърне водата, солта и оцета в многофункционално средство за почистване, безопасно за цялото семейство и за околната среда, разбира се.

Перфектното одеяло

Замисляли ли сте се защо жените казват, че имат нужда от сън за красота? Доказано е, че спокойният и качествен сън е от съществено значение за доброто здраве, което е в основата на добрия външен вид. Купете на вашето любимо момиче меко, пухкаво, перфектно одеяло гушкане, за да й помогне то да заспи и да получи препоръчителните осем часа сън на всяко денонощие.

Керамична чаша за контрол на температурата

Има ли нещо по-разочароващо от това да посегнете към любимата си чаша, само за да откриете, че напитката ви е изстинала? Особено когато сте в средата на завладяващ проект…

На пазара вече се предлага иновативна керамична халба, която поддържа течностите с постоянна температура до последната капка. Какъв внимателен подарък!

Машина за бонбони

Какво може да бъде по-хубаво от една собствена машина за бонбони? И това ако не е най-сладкият и романтичен подарък – не знаем кое друго е.

Парфюм според зодията

Изберете аромат, базиран на зодията й, така че той да съответства на нейното „звездно“ качество. Уверяваме ви, че този подарък няма да остане неоценен, защото е наистина нещо много специално и оригинално.

Ще блеснете с него!

Будилник за симулация на изгрев

Проектирани сме да се будим призори и да заспиваме, докато слънчевата светлина избледнява. В нашия зает, модерен свят това рядко е така.

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ДАМСКА ЧАНТА ЗА МОДЕРНА ВИЗИЯ

Грубите шумове, силните аларми или електронните известия са заменени от усещането на първите слънчеви лъчи върху лицето ви. Купете на жената до себе си будилник със светлина за събуждане, който по учудващо добър начин имитира изгрева на слънцето.

Възглавница за врат

Перфектният подарък за пътешественичката във вашия живот, една уникална възглавница за врата с микро мъниста е отговорът за предотвратяване на неудобни пътувания с кола и полети със самолет.

Дайте този подарък за комфортно и спокойно пътуване и ще бъдете герой.

Скреч карта на света

Това е идеалният подарък за световния пътешественик. Една уникална карта на света за търкане ви позволява да разкриете местата, които сте посетили. А най-хубавото е, че тя дори ще ви вдъхнови, когато избирате следващото си приключение, и ви прави страхотен спомен за това къде сте били. Особено в година, в която пътуванията са толкова ограничени заради Covid-19.

Автоматичен осветител за чанти

Колко пъти сте търсили нещо в чантата си и сте били убедени, че то умишлено се движи към дъното на чантата, за да се скрие от вас? Е, не повече с невероятен автоматичен осветител за чанти. Пускате го в дълбините на чантата си и той усеща кога ръката ви е близо до дадения предмет. Не е ли страхотно?

И това ако не е най-добрия подарък за женската чанта…

Успокояваща възглавница от лавандула

Подарете на любимата си жена релаксация с успокояваща топлинна възглавница. Вместо  традиционен пълнеж, тази възглавница е пълна с ечемик и лавандула. Оставя се в микровълнова печка за до 2 минути, за да се освободи дълготрайна топлина и невероятен аромат. Тази сладка, 100% памучна възглавница наистина е едно от нещата, от които са направени мечтите.

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели