5 причини да организирате вашата сватба в хотел

Споделете тази статия с вашите приятели
()
хотел

След заветното „ДА“, пръстена и цялото вълнение на света, е време да намерите идеалното място за вашата мечтана сватба. Макар първоначално в главата ви да се появяват романтични идеи като сватба на открито, на плажа, в гората и прочие, удръжте този порив и се замислете трезво над нещата. Най-добрият вариант за това вашето тържество да премине успешно, както за вас, така и за вашите гости, е като го организирате в хотел. Ето и цели 5 доказателства за това:

1. Всичко е под един покрив

Когато всички ритуали от сватбения ден са на едно място, това създава комфортна и приятна атмосфера, както за гостите, така и за младоженците.

Още по-добре е когато организирате вашата сватба в хотел, защото гостите, които сте поканили, и не са от града, могат да се възползват от нощувка на преференциална цена.

Търсите ли хотел в София за вашата мечтаната сватба? Хотелски комплекс „Монтесито“ разполага с всичко нужно за вашия незабравим празник. За актуална информация, предстоящи събития и резервации разгледайте уебсайта на хотела.

2. Красива гледка, вътрешен двор, градина

Красива гледка по време на изнесения ритуал, вътрешен двор със зеленина или градина, дори басейн – всичко това може да ви се предложи като бонус за вашия сватбен ден. Обстановката е всичко, а и е добър фон за снимки.

3. Музика и танци до зори!

Какво е сватбата? Купон до зори! Нека не забравяме, че ако сватбата е на открито, след 22 часа ще има проблем с шума и музиката. Може да избегнете тази ситуация, ако организирате вашето тържество в хотел. Там има дансинг, светлини, добро озвучаване и за диджея ще е лесно да завладее сърцата на всички гости и да ги забавлява по повод празника.

4. Вдъхновен дизайн за специални снимки

Красив хотел, тематична сватбена украса, просторни стаи и интериор, гледки, зеленина – всичко това е чудесен фон за вашата празнична фотосесия. Така няма да изоставяте гостите, докато правите планираните снимки, защото ще бъдете на едно и също място – в хотела. Също така, може да избегнете лошото време, което винаги е причина за провалени фотосесии.

5. Вкусна храна на добри цени и допълнителни екстри

Повечето хотели, които организират сватби, имат специално меню за повода. Освен това не е изключено там да работят и водещи готвачи от бранша. Ще имате възможност да изберете разнообразни менюта за вашите гости. Също така е възможно да се разберете за отстъпка от цената, ако събитието е мащабно.

Хотелите обикновено работят с диджей и фотографи, така че ако ви е трудно да си изберете, ще ви дадат информация за подходящи.

Може да ви хареса още: КАК ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ВКЪЩИ ПРЕЗ УИКЕНДА

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели