Как да си гарантираме спокойни мигове на плажа с бебе

Споделете тази статия с вашите приятели
()
плаж
Да опазим бебето на плажа и да създадем незабравими преживявания за цялото семейство

Плажът създава забавления и незабравими емоции, както за малките, така и за техните родители. Преживяването е истинска наслада в горещите дни. Дългоочакваните слънчеви лъчи може и да ни сгряват повече от необходимото, но събирането на тен и в добавка на витамин D, се оказва най–добрият начин за повишаване на имунитета.

Каляването на бебетата е в пряка зависимост от контакта на босите крачета с горещия пясък и прохладната морска вода. Дори кратка разходка до морето може да се окаже вашият перфектен съюзник в запазване на здравето на мъника. Не пропускайте и самите себе си. Умерените слънчеви бани и активността във водна среда няма как да не ви се отразят благоприятно. Може и да имате нужда от малко повече хидратация по отношение на кожата и косата, но с това се изчерпват неудобствата от най–приятното време на годината.

Модерни и по бански

Банските на плажа са еквивалент на нова модна дрешка. Възрастните го знаят това. И докато ние се киприм във впечатляващи модели, малките нехаят за всичко останало освен разплискването на морските вълни. Това не означава да ги пренебрегнем.

Тичането на голи мъници може и да ви се вижда сладко, но независимо от възрастта на детето, банските си остават задължителен атрибут. Препоръката важи и за двата пола, но особено очебийна става разликата, когато говорим за момченца.

Атрактивни бебешки бански за момчета

Ако се вгледате внимателно, ще видите колко сладко изглежда вашето момченце в бански. И без да правим препратки към толкова обичаните български песнички за бански на лалета, ще се убедите, че облечените деца са за предпочитане.

Докато още нямат думата за избора на конкретен модел, може да си доставите удоволствието сами да го направите. Дали ще се спрете на десен с герои от любимо филмче или картинки с животинки, това засега е във ваши ръце. Възползвайте се от момента, защото много скоро вашето момченце ще показва характер и ще изразява категорично предпочитанията си.    

Какво да правим с мокрите плувки

Няколко чифта няма да са ви излишни. Винаги може да се наложи да използвате едните, докато другите съхнат междувременно. Ако все още ползвате памперси, може да ги редувате с банския при необходимост. Дори и да е мокро, детето ще изсъхне за секунди под палещите слънчеви лъчи. Наред с модните тенденции, не пренебрегвайте грижата и за нежната бебешка кожа. Обилното количество подходящ слънцезащитен крем в добавка със засенчено място ще ви се отблагодари под формата на здраво и щастливо бебе.

Игрите на плажа

Надуваем басейн ще ви спести непрекъснатите гонки до брега и обратно. Не всички деца обичат толкова всеотдайно морето, но повечето от тях го правят. В този случай им осигурете подходяща водна среда до вас под чадъра и се наслаждавайте заслужено на студена лятна напитка.

Кофички, формички и лопатки са абсолютно задължителни и не си заслужава да ги споменаваме. С тяхна помощ ще си осигурите поне час спокойствие и истинска радост от играта за най–малките. Не забравяйте импровизираните детски лодки и дюшеци, които могат да ви придружават при приятното разхлаждане в необятната морска шир, без да мислите за опасностите наоколо.

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕМ ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ?

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели