Най-добрите спортни стимуланти и тяхната комбинация

Споделете тази статия с вашите приятели
()
добри-спортни-стимуланти-и-тяхната-комбинация
Спорт: Днес различните видове стероиди имат огромен брой предимства. Освен това всеки от анаболите изпълнява напълно различни функции. Някои са за начинаещи, други – за опитни спортисти. За неопитен човек е трудно веднага да разбере всичко това, тъй като всички лекарства се различават помежду си не само по състав, но и по влиянието, което упражняват те върху човешкото тяло.

Важно: преди да приемате стероиди, трябва да се консултирате със специалист. Той ще предпише правилната доза и продължителността на приемане на препаратите. Много е важно да се придържате към тези правила.

В допълнение, съществуват специални стероидни връзки. В комбинация са включени няколко анабола наведнъж. Освен това всеки има свои собствени свойства.

Важно е да знаете: Използването на лигаменти винаги е по-ефективно от приемането на отделни вещества. Когато се подлага на такава терапия, спортистът успява да изгради мускулите си много по-бързо.

Естествено, в такава трудна тематика човек не може да се справи без помощта на професионалист. Както знаете, най-рационалният начин за изсушаване е да комбинирате увеличаването на теглото с орелефяването на мускулатурата. В тази статия ще говорим подробно за най-добрите курсове с анаболни лекарства.

Нандролон + Мастерон

Тази комбинация е много безопасна за натрупване на мускулна маса. Основната ѝ характеристика е ниската токсичност и добрата ефективност. Ниската активност обаче може да обясни минусите.

Нандролон Деканоат ви помага да спечелите мускулна маса много бързо. Той постига желаните резултати само за няколко седмици.

Мастерон ще ви помогне да постигнете орелефяването на цялото тяло. Той ще създаде формата на мускулите ви. В допълнение, препаратът ще ги направи по-трайни. Всичко това се случва поради неговите диуретични свойства.

Странични ефекти:

1. Възможно подуване на корема.

2. При приемане на вода често се наблюдава задържане на течност.

Данобол + Станозол

Този лигамент помага за изграждането на мускули за кратко време. Резултатите могат да бъдат много задоволителни. Въпреки това, поради някои свойства на тези лекарства, се наблюдава много силно отстъпване. Затова обикновено не се препоръчва за начинаещи.

Данабол (наричан още Метандростенолон) е едно от най-известните анаболни лекарства на пазара. То може значително да увеличи силата. Метандростенолонът има умерена токсичност. Въпреки това, той все още има отрицателни ефекти върху организма.

Станозолол (известен също като Winstrol или Стромба) значително увеличава силата на ръцете и намалява възможностите образуване на тромб. По-добре е обаче да го използвате в инжекционна форма, тъй като под формата на таблетки лекарството е доста по-токсично.

Странични ефекти:

• Поради повишена токсичност могат да възникнат проблеми с черния дроб.

• Има задържане на вода.

• Придобиват се странични ефекти от андрогенна природа.

Туринабол + Сустанон

Тази комбинация е много ефективна и ефикасна. С нейна помощ можете ефективно да изградите мускули. Едно от предимствата на този пакет се превърна в доста дългия период на валидност. Може да продължи до 20 часа, което значително улеснява процеса на трениране.

Туринаболът няма способността да ароматизира, нито е способен да задържа течности в тялото. Друг плюс е сравнително малкото връщане след прекратяване на приема. При високи дози токсичността се увеличава, но не особено много.

трен

Sustanon помага да се постигнат невъобразими резултати. Това обаче е андрогенен стероид, поради което има значителна токсичност и е вреден за човешкото здраве. Също така, стероидът има значителен откат. Въпреки това лекарството е много силно. Ефектите му върху тялото са впечатляващи. Той за кратко време може да увеличи силата няколко пъти.

Странични ефекти:

• Задържа вода в човешкото тяло.

• Слаба токсичност за черния дроб.

Еквипоаза + Анадол

Много интересна комбинация от стероиди. Въпреки много силния ефект върху тялото, той има щадяща структура. Разбира се, лигаментът все още има отрицателен ефект върху тялото. При правилна употреба обаче не се наблюдават странични ефекти.

Еквипоазата практически не ароматизира. Обикновено се използва под формата на инжекция. Еквипоазът отлично синтезира протеини, докато почти не задържа вода и не е токсично лекарство.

Anadrol е много мощен анабол. Ефектите му върху организма са значителни. Той може значително да увеличи показателите за мускулна маса и сила. Въпреки това лекарството е много токсично. Следователно, трябва да вземете строго определена доза.

Странични ефекти:

1. Оказва отрицателно влияние върху хормоните.

2. Възможно е да има проблеми с функционалността на черния дроб.

Trenbolone + Anavar

Комбинацията от тези стероиди има силни свойства. Те се допълват забележително. В този случай курсът не трябва да бъде дълъг. Комбинацията от тези лекарства много силно влияе върху показателите за мускулите и силата. Въпреки това има много странични ефекти.

Тренболон ацетат значително увеличава чувствителността на рецепторите. Има отлична анаболна активност. Стероидът обаче има повишена ароматизация.

Anavar е много безопасен анабол. Той има много ниска токсичност, поради което няма практически вредни ефекти. Въпреки това, той помага забележително при напълняване и изгаряне на мазнини. Създава мускулен релеф.

Странични ефекти:

• Задържа течност в човешкото тяло.

Тези комбинации са много ефективни за изграждане на мускули. Те значително увеличават силата и помагат при изгарянето на мазнини. В този случай е важно да се спазват всички стандарти за употребата на анаболи.

ФИТНЕС: ХРАНИ, КОИТО ДА ХАПВАТЕ ПРЕДИ ФИТНЕС И СПОРТ

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели