Какъв калъф да изберем за защита на своя iPhone 13?

Споделете тази статия с вашите приятели
()
pexels-iphone 13

Типично за Епъл е всяка година да представят и нов модел Айфон. През 2021г. от марката представиха иновативната серия 13. Подобрението в опресняването на iPhone от тази серия се дължи на по-големия дисплей, който спомага за адаптивността спрямо действието, което извършваме. Така при скролване ползваме пълен капацитет на резолюцията, а при четене тя пада до 10%, тъй като действието не изисква максималност.

Друго предимство, на което като потребители можем да се радваме, е по-дълъг живот на батерията, което дължим на адаптивната резолюция. Енергийна ефикасност на процесора и по-големият размер също са плюсове. Това прави айфоните от тази серия подходящи за ползване в натовареното ни ежедневие. Освен това серията ни предлага по-мощен чип и подобрение във функциите на камерите, на които да се наслаждаваме, докато ползваме  iPhone.

Серията е изработена с висока водоустойчивост, която е с рейтинг 98%, тоест 6 метра дълбочина за 30 минути във вода. Въпреки това специалистите съветват да осигурим защита чрез допълнителни аксесоари – предпазни калъфи за iPhone 13, известни още като гръбчета и кейсове.

Как да осигурим защита на своя Айфон 13

Иновативните устройства на Apple държат доста високи цени, което има своето обяснение – те са модерни, с уникални дизайни, а освен това вграждат в себе си всички технологични новости. По тази причина е добре да осигурим на устройствата защита от висока степен, за да можем да използваме айфон за дълго. Специалистите от онлайн магазин etuo.bg съветват, когато купуваме устройство на Apple, задължително да помислим за подходящ за него калъф.

Какви калъфи за iPhone 13 има

предпазни калъфи за iphone 13

Голямото разнообразие от калъфи на пазара също не е изключение. За да ни помогнат да направим най-подходящия избор, специалистите от етуо ни запознават с наличните видове за iPhone 13:

  • Калъфи тип гръбчета – видът е подходящ, ако искаме да оставим дисплея си открит, тъй като той покрива задната част и рамката на смартфона. Могат да се свалят бързо при необходимост, и не се приплъзват. Наличието на всички необходими прорези осигурява лесен достъп до камерата и гнездото за зарядното;
  • Флипкейсове – това са така наречените тефтерчета, известни още като тип книги. Името им дължим на дизайна и възможността да се отварят и затварят подобно на книги. Тези калъфи са модерни и осигуряват защита на устройството от всички страни, включително предпазват и дисплеите и корпуса. И при тях са налични прорези, които позволяват лесен достъп до камерите, гнездото за зарядното и бутоните, което подобрява работата с iPhone 13.

Как да изберем подходящия модел

Трудно би могло да се даде универсален отговор на въпроса кой модел е най-подходящ. Специалистите съветват да правим избора си съобразно някои фактори – защита и сигурност, практичност и, не на последно място, модерни дизайни. Качествените калъфи за iPhone 13 са изработени спрямо всички стандарти и са от качествени материали. Те влияят върху предпазването при изтърване и защитават корпуса от надраскване.

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели