Лесно решение за коригиране на зъбите след детска възраст

Споделете тази статия с вашите приятели
()
лесно-решение-за-коригиране-на-зъбите

Зъбите: Преди броени години единственият изход от ситуацията беше поставянето на неудобни и грозни шини. Може и да е имало ефект от носенето на подобно приспособление, но не всяко дете доброволно се подлага на неговото действие. Дори на повечето родители им е много трудно да убедят подрастващите си отрочета в предимствата на правилно подредените зъбки.

Не всичко е загубено

Дори и да сте пропуснали своя шанс, не губете кураж. На каквато и възраст да сте в момента, има спасение. В късен етап от израстването модерни и препоръчвани са брекетите. Макар и значително по–скъп вариант, това все пак е начин да изправите зъбите си и в напреднала възраст.

Желаещите могат да се снабдят с истинско бижу, което има своята стойност съответно. За разлика от шините, които могат да се свалят по всяко време, брекетите не могат. След монтирането им ще се наложи да ги носите дълъг период от време, който се определя индивидуално според състоянието на пациента.

Неправилно подредените зъби се набиват изключително много на очи. И в повечето случаи те не само нарушават хармоничната визия и усмивката, но и самите те не са в завидно състояние или имат заострени ръбове.

Тук обаче се натъкваме на една много успешна и лесна корекция. В този случай се нуждаете от минимално изпиляване и поставяне на фасети. Те могат да осигурят точно този вид, от който се нуждаете. Това ще замаскира проблема и ще ви снабди със съвършено нова визия. Няма да искате да се отделите от огледалото, наслаждавайки се на новото си излъчване. 

Трайност и високо качество

При правилна грижа фасетите могат да ви служат изключително дълго време. Самата процедура е бърза и безболезнена. А техният вид е толкова естествен, че никой няма да предположи за съществуването им. Здравината на материала е задоволителна и това ще позволи да продължите с обичайния си начин на живот.

Ако страдате от упорити петна и потъмняване на зъбния емайл, фасетите може да са отговорът на мечтите ви. Чрез тях ще си осигурите няколко нюанса по-светли зъби. Добрата новина е, че техният цвят не се променя. Това означава, че можете да се наслаждавате на любимите си напитки без страх от загуба на новата си усмивка.

Лесна поддръжка

Почистването и поддържането на фасетите ще ви осигури безпроблемно ползване. Но дори и да се наруши целостта им след години, това не е голяма драма. Лесно бихте могли да ги замените. Човек бързо свиква с хубавото, и ако веднъж разберете какво означава да имате ослепителна усмивка, никога няма да поискате да се лишите от нея.

С бъдещето идват нови методи и технологии за корекция на всякакви несъвършенства. Възползвайте се сега от наличното, а не след дълго може да имаме на разположение и други продуктивни способи за отстраняване на недостатъците.

Професионално поставяне на фасети от доктор Софиен Риахи – властелина на красивата усмивка, 9 кратен носител на престижната стоматологична награда „Усмивка на годината”.

КАК ДА СЕ ХРАНИМ ПО ВРЕМЕ НА КОРОНАВИРУС?

Loading

Как ще оцените статията?

Кликнете на звездичката, за да оцените

Average rating / 5. Vote count:

Последвай ни и във фейсбук

Споделете тази статия с вашите приятели